SAMMERBEIDSPARTNERE
 
 
 
ENG-flag

logo_top.png

Aktiviteter

bueskyting.jpg

Villa Verma ligger i Verma sentrum, øverst i Romsdalen. 

Det er et eldre, renovert tømmerhus med plass til opp til 10 personer. Huset kan leies av grupper for minimum en helg, og det kan tilrettelegges opphold med guide og kokk om ønskelig. 

 

Villa Verma - et aktivitetshus

Et godt utgangspunkt for de som vil bestige fjell i Romsdalen.

Villa Verma er et stort og innholdsrikt hus. Husets kjeller har et eget verksted, bad og badstue og vaskerom. I hovedetasjen er det kjøkken, stue, tv/soverom og stort bad. I andre etasje finner du stue/soverom og soverom/trimrom og et lite bad. På loftet er det klatre/buldrevegg og soverom med 2 dobbeltsenger. I tillegg er det plass til 4-6 personer på madrasser i klatrerommet.

Huset kan passe for en gutte- eller jentegjeng på tur. Det kan passe for 1-2 familier med barn, som setter pris på et eget lekerom/klatrerom med myk skumgummi å lande på. Også for de som vil bestige fjell i Romsdalen og trenger guide og informasjon er dette et bra utgangspunkt.

Dersom dere er 4 personer som gjør “Seven Summits Romsdalen”med guide fra Villa Verma har dere huset alene og alle ressurser tilgjengelig. Utenfor huset er det en stor terrasse og hage med mulighet for aktiviteter som f.eks bordtennis og bueskyting. Der er også en gapahuk med grue, som kan være et samlingssted på kvelden.

 

Beliggenhet og muligheter ved Verma

Et eldorado for allsidig friluftsliv.

Fra Verma (300 moh) er det kun 10 minutter til Bjorli skisenter (600 moh). Bjorli regnes som et snøsikkert sted og er normalt ett av de skisentrene som åpner først i Norge. Du vil også finne milevis med gode langrennsspor i vakkert skogsterreng. Fra Verma er det 30 minutter med bil ned Romsdalen til Åndalsnes ved fjorden. Det er vanskelig å plukke ut noen områder fremfor andre. Generelt er hele området rundt Verma et eldorado for allsidig friluftsliv. Verma grenser f.eks. til Reinheimen nasjonalpark.

På Verma finner du 5 klatrefelt med boltede ruter. De ligger lett tilgjengelig i vakkert elvelandskap. Du finner flotte stier i området for de som liker stisykling med fulldempet sykkel. Området er begynt å bli populært blant syklister.

Elven kan benyttes til padling i kano eller kajakk. Du finner ekstreme områder men også lange, flate og rolige partier der du kan skli nedover vakre Romsdalen.

Sykler og kanoer kan leies av Villa Verma. Vi kan hente og bringe både personer og utstyr og tilrettelegge for spennende fjellturer der sykler og båter er klargjort slik at dere kan gjøre turen på egenhånd.

 

Historie

I 1913 fikk en jødisk mann ved navn Karpohl, satt opp et hus på Verma. Dette skulle være en butikk i forbindelse med anleggsarbeidet på Raumabanen.  Like ved butikken var en smie og et stort redskapshus der arbeiderne fikk levert ut arbeidsredskap som de trengte hver dag.

Aktuelt

LES MER

Kontakt

Villa Verma

Verma Sentrum
Pb. 1, 6330 Verma

Org.nr. 911662450

+ 47 924 56 616
 
Facebook