SAMMERBEIDSPARTNERE
 
 
 
ENG-flag

logo_top.png
Seven Summits Romsdalen
sevensummits.jpeg

Seven Summits er et begrep brukt om de 7 høyeste fjell på hvert av våre 7 kontinenter. Å bestige alle 7 er regnet som en utfordring innen fjellsport. I Norge er det 8 personer som har fullført utfordringen. I Romsdalen har vi en lokal versjon av Seven Summits, som en paralell til den betydelig mer ressurskrevende originalversjonen, som ble lansert av Richard Bass på midten av 80-tallet.

Tinder og Banditter har guidet på de flotteste fjellene i Romsdalen siste 15 årene. Det er særlig 7 som peker seg ut som ekstra flotte og utfordrende. Vi har tilrettelagt for at du kan bestige de 7 toppene på 7 dager. Utfordringen har vi kalt “Seven Summits Romsdalen”. Norsk Fjellfestival har også et konsept som de kaller Fjellkonge og Fjelldronning. Det er de samme toppene, og du må da sende inn et bilde fra hver topp som dokumentasjon. Etter å ha fullført turene kan du kjøpe en t-skjorte som beviser bragden.

7 topper på 7 dager er en krevende utfordring fysisk. Du må være motivert og i meget god form. Du vil kanskje møte glatte steinrøyser, harde snøfonner, løse steinblokker, tåke, regn og vind. Men forhåpentligvis også sol og varme og tørr granitt og fantastiske utsikter. Vi skal gjennomføre uansett. 7 topper på en uke. Er du klar for Seven Summits Romsdalen?

Antall deltakere er satt til maks 4 personer. Dere vil bli innlosjert på Villa Verma der mat og guide og transport er inkludert. Det vil være en krevende uke og derfor er det viktig at alt er godt tilrettelagt.

Seven Summits Romsdalen: Romsdalshorn, Store Trolltind, Kongen, Dronninga, Vengetind, Juratind og Kvanndalstind.

Historie

I 1913 fikk en jødisk mann ved navn Karpohl, satt opp et hus på Verma. Dette skulle være en butikk i forbindelse med anleggsarbeidet på Raumabanen.  Like ved butikken var en smie og et stort redskapshus der arbeiderne fikk levert ut arbeidsredskap som de trengte hver dag.

Aktuelt

LES MER

Kontakt

Villa Verma

Verma Sentrum
Pb. 1, 6330 Verma

Org.nr. 911662450

+ 47 924 56 616
 
Facebook