SAMMERBEIDSPARTNERE
 
 
 
ENG-flag

logo_top.png
tore_klokk.jpg
Høydeparken Ville Verma - Årets villeste opplevelse

Har du sett finaleriggen i tv-programmet 71 grader nord? Nå har du mulighet til å prøve en lignende rigg. Høydeparken er en unik opplevelse der du kombinerer vakker natur og heftige utfordringer

Turen i juvet tar 3 - 4 timer med tid til kaffe og en liten matbit. Er du heldig får du smake verdens beste lefser fra Verma. Ingen forkunnskap er nødvendig. Du behøver heller ikke være i ekstrem fysisk form.

Naturen er vill, elven er vill og opplevelsen er vill. Dette er tre timer som vil sette spor, en intens opplevelse av luft, vatn, fart og vill natur. Du vil garantert få et adrenalin-kick når du kaster deg ut i Ziplineren og over de frådende vannmassene. Dette gir den største mestringsfølelse.

Ville Verma består av tre innretninger. 2 zipliner, en på 30 meter og en på 60 meter. Den tredje er en innretning som består av to nett som strekker seg mot midten av juvet fra hver sin side. Mellom de to nettene er det en avstand på fem meter som du er tvunget til å forsere på en balanseplank. Du vil kjenne på høyden og at du lever!

Ville Verma stiller med alt sikkerhetsutstyr. Opplegget er ikke væravhengig. Heftig regn og vind kan gjøre opplevelsen enda mer spennende.

Gjør deg klar for din villeste opplevelse! 


Nyheter fra Høydeparken

Mer

Historie

I 1913 fikk en jødisk mann ved navn Karpohl, satt opp et hus på Verma. Dette skulle være en butikk i forbindelse med anleggsarbeidet på Raumabanen.  Like ved butikken var en smie og et stort redskapshus der arbeiderne fikk levert ut arbeidsredskap som de trengte hver dag.

Aktuelt

LES MER

Kontakt

Villa Verma

Verma Sentrum
Pb. 1, 6330 Verma

Org.nr. 911662450

+ 47 924 56 616
 
Facebook