SAMMERBEIDSPARTNERE
 
 
 
ENG-flag

logo_top.png
Slektstevne i høydeparken - avsluttet med rømmegrøt
img_6517.jpg

Familien Rødstøl var samlet til slektsstevne på Verma. Hele 19 personer var nede i juvet til et stevne de sent vil glemme. Dagen ble avlsuttet med rømmegrøt i løa på slektsgården. 

Det var en entusiastisk gjeng fra garden Rødstøl som fikk oppleve Høydeparken Ville Verma. Til vanlig bor de på forskjellige steder i Norge, men denne helgen var familien samlet på Verma og fikk med seg et adrenalin-kick av de sjeldne. En tur som "bare" skulle være zipliner, ble full pakke inkludert ziplinerer og nettet. Inn i mellom de sterke opplevelsen ble det tid til å nyte den flotte naturen, samt en kopp kaffe og vaffler.

Fantastisk team-building
fantastisk_osberget.jpg

Fantastiske Osberget gjennomførte team-building hos Ville Verma. "Dette er beste form for å bygge et god arbeidsmiljø", sier daglig leder Magne Grimstad jr.

Fredag 3. juli inntok Fantastiske Osberget Ville Verma. Det var en oppglødd gjeng som gjennomførte en dag i ziplinerne og nettet , og det var ikke vanskelig for dem å si at dette hadde vært den beste dagen "på kontoret". Opplegget er veldig godt egnet for å bygge gode relasjoner som øker engasjement og innsats i det vanlige arbeidet.

Tøff familie fra Ålesund
Nettet med Kylling bru i bakgrunnen.
Nettet med Kylling bru i bakgrunnen.

Ville Verma er en flott familieopplevelse og passer for store og små. Ikke minst er nettet en flott og passe krevende klatreutfordring. Det er tøft å stå midt over elven Rauma.

For ålesundere som har vokst opp under byfjellet og akslatrappa så var dette barnemat;) Det var en meget fornøyd familiegjeng Yvonne Ekeland hadde med seg i høydeparken!

12Neste
Mer

Historie

I 1913 fikk en jødisk mann ved navn Karpohl, satt opp et hus på Verma. Dette skulle være en butikk i forbindelse med anleggsarbeidet på Raumabanen.  Like ved butikken var en smie og et stort redskapshus der arbeiderne fikk levert ut arbeidsredskap som de trengte hver dag.

Aktuelt

LES MER

Kontakt

Villa Verma

Verma Sentrum
Pb. 1, 6330 Verma

Org.nr. 911662450

+ 47 924 56 616
 
Facebook