SAMMERBEIDSPARTNERE
 
 
 
ENG-flag

logo_top.png
En utrolig naturopplevelse
Foto: Erik Birkeland
Foto: Erik Birkeland

Naturen i høydeparken og i juvet er en fantastisk opplevelse. Det er som å komme inn i en jungel hvor det vokser trær, busker og blomster over alt. Her er det grønt over alt

Den vakre naturen i juvet er med på å forsterke opplevelsen av aktivitetene, og gir Ville Verma en ekstra dimensjon. Og selv om det er en adrenalin-fylt-opplevelse, så får du tid til å nyte naturen når det blir servert kaffe og vaffler.

Nettet som i finaleriggen til 71 grader nord
nettet.jpg

Det mest krevende hinderet er nettet. Nettet består av to nett som strekker seg mot midten av juvet fra hver sin side. Mellom de to nettene er det en avstand på fem meter som du er tvunget til å forsere på en balanseplank. 

Når du står midt ute på nettet vil du kjenne på høyden og at du lever! Du har ingen vansker med å forsere nettmaskene, men de ulike kombinasjonene er utfordrende og krevende. Mestringsfølelsen når du er kommet over er stor.

God mediaomtale
SMILENDE ADRENALINKICK Erik Birkeland bruker «selfiestanga» mens han suser i veg over elvejuvet. Foto: Erik Birkeland
SMILENDE ADRENALINKICK Erik Birkeland bruker «selfiestanga» mens han suser i veg over elvejuvet. Foto: Erik Birkeland

Van(n)vittig på Verma var overordet Romsdal Budstikke hadde gitt omtalen av høydeparken Ville Verma. Videre stod det Vil du ha et adrenalinkick kombinert med en enorm naturopplevelse? Prøv en 60 meter lang zipline over det frådende elvejuvet på Verma!

Rbnett har prøvd Tore Klokks nye opplevelsespark nede i det enorme elvejuvet nedenfor Kyllingbrua. Det ble en enorm opplevelse. Turen starter oppe ved butikken på Verma. Tore Klokk viser veg på stien som fører ned mot kanten over elvejuvet. Der har han foreløpig etablert tre opplevelser. To zipliner, det vil si solide vaiere som kan brukes til dramatiske, men kontrollerte og sikre glideflukter over elvejuvet. Vi starter med den korteste, som gir en 30 meter lang tur over til den andre sida av elva, høyt over vannmassene som tordner og drønner gjennom det trange gjelet.

Les hele artikkelen her.

Forhånd.12
Mer

Historie

I 1913 fikk en jødisk mann ved navn Karpohl, satt opp et hus på Verma. Dette skulle være en butikk i forbindelse med anleggsarbeidet på Raumabanen.  Like ved butikken var en smie og et stort redskapshus der arbeiderne fikk levert ut arbeidsredskap som de trengte hver dag.

Aktuelt

LES MER

Kontakt

Villa Verma

Verma Sentrum
Pb. 1, 6330 Verma

Org.nr. 911662450

+ 47 924 56 616
 
Facebook